_DSC9211-2.Mobilen

Tiden är inne!

"Sådant är gott och välbehagligt inför Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor skola bliva frälsta och komma till kunskap om sanningen. Ty en enda är Gud, och en enda är medlare emellan Gud och människor: en människa, Kristus Jesus, han som gav sig själv till lösen för alla, varom ock vittnesbördet skulle frambäras, när tiden var inne." 1 Tim. 3-6.

Jag längtar ut till min traktatmission. Var gränsen går för vad som är jag och vad som är Jesu maning i ärendet, det vet jag inte. Vi har blivit så ett i det. Men det ligger över mig så väldigt! Jag har fått en liten inblick i vad det kan innebära för människor och evangeli framgång. Men den fulla vidden ser jag inte.

Vad är budskapet? "Sök Jesus i bön, han hjälper !!" Så avväpnande enkelt och konkret. Den helige Ande sanktionerar detta. Han vakar över det och jag upplever att han med stor makt kommer att vaka över det. Jag vet inte varför jag skriver just så. Men jag förstår att Gud kommer att beskydda denna verksamhet mycket långtgående. Det är vad jag kan säga.

Gud vare lov för denna vision ! Jesus ska göras känd!!

Nu måste jag bli frisk. Jag har ett stort arbete att utföra. Tiden är kort och uppdraget är stort.

Jesus är med er, alla!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

  • Elisabeth » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Tack, Thommy för denna klarsyn! Man har ju inga ord. Välsignelser! I Herren ”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Gud välsigne dig. Tack GOD GUD för att det finns kvar människor i Sverige som v..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln