_DSC9211-2.Mobilen

Tiden är inne!

"Sådant är gott och välbehagligt inför Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor skola bliva frälsta och komma till kunskap om sanningen. Ty en enda är Gud, och en enda är medlare emellan Gud och människor: en människa, Kristus Jesus, han som gav sig själv till lösen för alla, varom ock vittnesbördet skulle frambäras, när tiden var inne." 1 Tim. 3-6.

Jag längtar ut till min traktatmission. Var gränsen går för vad som är jag och vad som är Jesu maning i ärendet, det vet jag inte. Vi har blivit så ett i det. Men det ligger över mig så väldigt! Jag har fått en liten inblick i vad det kan innebära för människor och evangeli framgång. Men den fulla vidden ser jag inte.

Vad är budskapet? "Sök Jesus i bön, han hjälper !!" Så avväpnande enkelt och konkret. Den helige Ande sanktionerar detta. Han vakar över det och jag upplever att han med stor makt kommer att vaka över det. Jag vet inte varför jag skriver just så. Men jag förstår att Gud kommer att beskydda denna verksamhet mycket långtgående. Det är vad jag kan säga.

Gud vare lov för denna vision ! Jesus ska göras känd!!

Nu måste jag bli frisk. Jag har ett stort arbete att utföra. Tiden är kort och uppdraget är stort.

Jesus är med er, alla!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln