_DSC9211-2.Mobilen

Från sommar till vår

Ao Nang, Thailand Ao Nang, Thailand
Löparsäsongen har nu startat upp. Nu ligger fyra klassiker framför. Jag kommer att springa följande lopp i år:

Göteborgsvarvet den 23 maj.
Stockholm Marathon den 30 maj.
Stockholm halvmarathon den 12 september 
Lidingöloppet den 26 maj.

Känner fortfarande jetsetlag råda över mitt väsen efter resan från Thailand. Det är likt ett högt blodtryck. Tolv timmars flygning med fyra timmars bilresa därefter, känns. Men vad gör det! Likt mannen på bilden har också jag åtnjutit en försmak av sommaren. Och blev väl-kommen till den svenska våren. Att ligga på denna strand i Ao Nang är ingen riktig höjdare. Härifrån avgår alla longtailbåtar och klassas därför mer som en båthamn. Men längst upp på bildens vänstra flank kan man skönja några ögrupper. Bakom den största av de öarna ligger Koh Poda. Den är numera hårt exploaterad. Men man kan fortfarande få vara ensam på stranden om man beger sig ut precis vid soluppgången. Där är det optimalt. Dit åker jag gärna med ett par pocket böcker.

Jag skall se om det finns någon fin bild därifrån lite senare. (Klicka på bilderna så ser du ordentligt.) Har ni sett den fina havsörnen på framsidan av min hemsida? Han är tre år gammal och måste ha kloskydd på sig för att vi skall kunna umgås. Visst hade jag velat släppa iväg honom. Sådana gestalter skall leva i frihet.

Så otroligt fin!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv