_DSC9211-2.Mobilen

Herren helade mina knän på bussen

 I ett par års tid har jag haft problem med mina knän. En menisk skada. En dokumenterad sådan. Det andra knät är inte dokumenterat men uppvisade samma problematik. Att gå en kilometer har varit direkt besvärlig, jag som är en löpare. 

Idag när jag var på väg till Stockholm Maraton, som jag brukar springa, så skavde det i knäna. Jag var beredd att få bryta. Men ville i alla fall starta. Dumdristigt att ställa upp, naturligtvis. 

Men när jag satte mig på bussen tänkte jag på mitt eget YouTube klipp om att väcka upp de döda. Jag la mina händer spontant på var sitt knä och så sa jag: " I Jesu namn! " Kan du tänka dig? Jag sprang hela loppet 42 kilometer utan känningar i knäna!! 

Herren grep in! Hur ska det annars förklaras? Min stegräknare efter loppet står på 62.161 steg. Det är en omöjlighet att röra sig så långt utifrån den skadan jag har haft.

All ära till Jesus!! Gud är god. Jag la bara mina händer på knäna. Så som man ska göra. Och Herren svarade med hälsa. All ära till Jesus!, han ska visa sin allmakt framgent.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln