_DSC9211-2.Mobilen

Evangelisation på onsdag!


På onsdag kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan och dela ut flyers om Jesus. Det finns inget större. Gud vare lov! Mitt eget bibelstudium över Apostlagärningarna som finns på Youtube i fem delar har än mer inspirerat mig att som aldrig förr gå ut i tro i ett tjänande.

Imorgon vill jag sända en böneduk till en okänd kvinna som bett om en. Tack Jesus! Du ska gripa in och visa dig stor. Vi tackar dig för en härlig seger!

Skickar med er denna sång här ovan av dessa härliga bröder. De sjunger verkligen av hjärtat. Här finns inget behov av artisteri eller önskan att exponera sig själva. Det är bara Jesus som är i centrum!

Gud välsigna er alla och jag lovar att snart komma tillbaka med bibelstudier i Apostlagärningarna över Youtube. Där ska vi titta på hur Herren grep in och konfirmerade apostlarnas gärningar med åtföljande under och tecken.

 
Etiketter: apostlagärningarna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln