_DSC9211-2.Mobilen

Gått över tiden...


Guds frid alla följare av denna blogg och välkommen alla nytillträdda! Jag har utlovat nya inspelningar över Apostlagärningarna och det kommer. Det kommer! Det är oundvikligt.

Jag har nu skaffat mig två stora ledlampor med boxar på stativ för att obehindrat kunna ljussätta inspelningarna oberoende av dagsljus. Jag råkade snubbla på ett prisvärt kit och kunde inte låta bli att tänka också på ljussättningen. Ljuset är till belysning. "Guds ord är våra fötters lykta ", står det i skriften. 

Jag väntar fortfarande på Nikons verkstad att de ska låsa upp min sändare som i samband med en firmware uppdatering fastnade i en bugg. Måste jag ha den då? Ja, för att kunna sätta igång inspelningen och avsluta den med bara ett knapptryck. Det är bara det som allt hänger på nu. Till dess så får ni hålla till godo med den förra inspelningen där jag talar om lottningen av Mattias som ersatte Judas och ni får gärna dela den med andra. Nästa del i Apostlagärningarna väntar på att födas men tiden är väl inte kommen än - trots att jag har gått över tiden.

Jag är en pappa. Jag vet en hel del om havandeskap. Jag vet också vad det vill säga att gå upp sent en kväll efter att man gått och lagt sig för att gå ut och köpa en Dajm åt hustrun, som är plågad av längtan efter choklad. Den Helige Ande som kan hålla en förkunnare vaken om nätterna. Jag vet mycket om kramp i ben. Om vatten och om svullnader i fötter. Om otympligheter och illamåenden. Om hormonsvängningar intill tillfälliga personlighetsstörningar. Tillvaron blir en annan. Så är det för kvinnor att vara havande i dess omgivning.

Jag är havande. Havande med Guds ord! Den Helige Ande som ingivit skriften sparkar. Det känns och det syns och jag har förlorat många kära i den processen. Och jag har nu noga märkt att jag bär på trillingar. Gode Gud! Jag som är nästan sextio år gammal. Gud, varför kommer du för det mesta när allt hopp redan är ute och vi anses både infertila och för gamla? Barnen har redan fått sina namn givna av Gud. "Biografen. Traktatmissionen och YouTubeförkunnelsen." Vilka stora föresatser! Kanske deras namn på hebreiska är något mer gångbara. Och sköna. 

Jag ser ju hur Gud inledde det här. Han bad mig köpa med mig en bok och lägga på hotellbiblioteken varthelst jag reste. Jag lydde. Gud ville testa mig. Jag köpte boken av broder Moussa som skrivit boken om hur han kom till tro. "Alla dörrar var inte stängda " av Moussa Abbna-Aissa. Bokens innehåll är i mångt och mycket vår gemensamma historia. Boken ger en ovärderlig och en ren bild av den tidens arbete för Gud. Tänk att den blev skriven av en tunisier med ett annat modersmål och med rena avsikter och inte av en svensk under illasinne eller under förtal, under pseudonym eller stulen samfundstillhörighet. Se upp! Den Helige Ande lurar man inte.

Ja, jag köpte boken av min broder och la ut den dit jag kom. Jag gjorde det i lydnad för Gud. Någon kanske drog på smilbanden men Gud öppnade en dörr och Herren såg att jag var villig att genomföra det han ingav mig att utföra. Så länge boken finns att få tag i kommer jag att placera ut den på hotellbiblioteken, dit jag kommer. Det ligger ett sista exemplar i min resväska inför nästa resa.

Vad vill jag säga med det? Du måste börja vandra med Gud. Jag vill väcka dig ifrågan! Lyd hans manings röst i ditt liv. Då upprättas en kanal där du kan känna igen den Helige Andes maningar till nästa gång. Du blir då förtrolig med honom och Han med dig. Ära vare Gud!

Nu väntar jag på att vattnet ska gå så jag får föda fram det som jag bär på. Vet du varför förkunnare idag inte får genomslag? De är inte burna av den Helige Andes inre övertryck. Därför kommer man släpandes med sina predikoutkast via Ipad och datorer. Man rymmer inte det som man vill säga. Man måste följa sina punkter i predikan. Så förstår man inte att man låser ute direktnärvaron av den Helige Andes inflytande och inspiration. Du måste våga gå på vattnet.

Predikopunkter nedtecknade på paddor är som proteser i den andliga striden. Du blir bara otymplig i dina rörelser då du skulle fäkta själv under den Helige Andens smörjelse. Du låser ute honom. Tro mig. Den Helige Ande är hur vig som helst.  

Du behöver inget vigvatten.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln