_DSC9211-2.Mobilen

Med en oförminskad styrka!


Vill än en gång publicera denna inspelning som gjordes för tre år sedan nu, till er som är nya följare på denna blogg. Inspelningen är lika aktuell idag. Det är en vison som inte ger upp. Den ska ha sitt förverkligande när tiden är inne. Gud ska själv göra det! Fram till dess så genomförs ett arbete med att bearbeta människorna och väcka en längtan efter evangelium. Det finns inga genvägar.

Många tror att bara de själva blir mer synliggjorda eller beryktade så ska de kunna få inflytande och på så sätt utvidga Guds rike. Det är världens sätt att agera. Det gäller inte i Guds rike. Det är inte verksamhetsmaskinen som åstadkommer något. Det är enkla kärl som ställer sig till Herrens förfogande - väl medvetna om vem det är som äger all makt - som kan vara med om förändringar. Den som vill vara störst, säger bibeln, han ska vara den andres tjänare. Där börjar det! Vad står det i skriften?

"Då satte han sig ned och kallade till sig de tolv och sade till dem: »Om någon vill vara den förste, så vare han den siste av alla och allas tjänare." (Matt. 10:43) 

Alla utom den siste blev förmodligen korrigerad här av Jesus. Den siste hade inte något perspektiv alls på frågan. Alla de andra hade egna ambitioner - om inte - hade de alla varit sist. Bli sist! Tjäna andra med din gåva till människors frälsning.

Gud välsigna dig att din tro får näring och att det börjar att spira i ditt trosliv. Var rädd om den plantan! Den är dyrbar och kan förvandla ditt liv inför Gud och människor. Vårda den i bön och längtan. Det är en planta från Gud. Han ska vaka över den.

- Gud välsigna dig, min vän!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln