_DSC9211-2.Mobilen

Värnamo

Jag har fått en inbjudan av broder Leif i Småland att vara med vid uppstarten av traktatmissionen i Värnamo. Dag och tidpunkt är inte bestämd ännu men vi står i ständig kontakt för att påbörja ett arbete också där. 

Detta är oerhört stort! Kan arbetet mångdubblas så breder Guds rike ut sig fortare och människor kommer till tro på Jesus Kristus. 

Var med i bön för detta arbete. Ställ också du dig till Herrens förfogande. Du har ett mandat i missionsbefallningen:

"Och han sade till dem: "Gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen. Den som tror och blir döpt skall bli frälst, men den som inte tror skall bli fördömd. Tecken skall följa dem som tror detta. I mitt namn skall de driva ut onda andar." (Mark. 16:15-18)

Jag kommer att rapportera om vår evangelisation i Småland så snart jag kommit tillbaka till Stockholm. Jag får återkomma med det.

- Guds rika välsignelse!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln