_DSC9211-2.Mobilen

Ett dagsverk för Herren


I dag blev det fem timmar i evangeli tjänst. Mellan klockan 10.00-15.30, så var jag i tjänst. 750 människor fick var sin påminnelse om evigheten, om Jesus, om frälsning och om evigt liv.

Höjdpunkten var nog när två hela skolklasser med sina lärare rundade hörnet upp mot Hötorget. De stod på rad för att få var sin flyers. Det var ett femtiotal femteklassare. Svenska barn som idag inte får någon adekvat kunskap om Jesus utan matas med alla tiders religioner. Hur ska de hitta rätt?

Många enskilda samtal blev det med människor där Jesus och evigheten fick stå i centrum. En välsignad dag! Det vilar en såningsmans tillfredställelse över detta. Gud ska verka på människors hjärtan. Jag kommer så snart det går att gå ut dit igen. 

Gud vill att alla människor ska bli frälsta och komma till kunskap om sanningen.

Var med och sprid evangelium. Tiden är kort!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln