_DSC9211-2.Mobilen

Mannen på stan...

En ung man fick en traktat på stan i fredags. Han kom tillbaka och vi samtalade. Han var inte frälst ännu men så pass påtagligt intresserad att han var "väckt", som man sa förr. Han är på väg in i Guds rike. När vi talats vid en stund så sa han;" Jag känner att det är Jesus i dig.

Här har du det! Vi kan aldrig veta hur människor uppfattar en evangelist gärning. När vi går med Jesus kan han framträda övergripande i all sin härlighet - över och oss förbi. Jag tänker mycket på killen. När han är mogen så kommer han till sin frälsning. Det gäller många där på stan!

Gode Gud! Det är här man ska vara. Mitt i en korsning omgiven av tusentals förbi passerandes. Min tanke är där dagligen. 

- Jesus ska göra ett underbart verk med så många som han kallar!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln