_DSC9211-2.Mobilen

En såningsman gick ut...

En såningsman gick ut. En såningsman gick ut.


Idag blev det några timmar med flygbladen om Jesus, vår dyrbare frälsare. Men idag var det tungt. En såningsman stöter på stenar i åkern och de måste lyftas bort. Det som är i vägen. Ja, en bild på hur det kan vara. Så du som är ny i frälsningen ska inte ge upp om du möter på motstånd. Fortsätt att sprid det glada budskapet!

Idag kom en man förbi mig på stan. Han hade ett par damtrosor runt huvudet. Han var säkert sjuk säger någon. Men jag är inte övertygad om det. Härom veckan hade vi en som lindade baconskivor kring en bok som han hade fått tillstånd av myndigheterna att bränna. Ett riksintresse och en världsnyhet. Men när han väl hade bränt den tog samma rättsvårdande myndighet honom i förvar. Han hade trotsat eldningsförbudet. Ja, vi kristna får snart vara beredda på att bli fängslade vi också. Man kan bli anklagad för vad som helst framöver men också gå fri med ett par trosor på huvudet och det anses vara normalt. Den sexualiserade människan vet snart inte vad som är upp eller ned. Det ena mer provocerande än det andra. Ja, det är en sjuk värld vi lever i. Räddas de som räddas kan!

En man frågade mig; Varför står du här ensam och delar ut? Jag svarade honom; Det har jag också undrat, så sent som imorse. Men det ändrar inte uppdraget, tillade jag. Så länge som det i liknelsen Jesus berättade om heter att "en såningsman gick ut för att så." EN såningsman! Så har var och en som går ut ett mandat.

Ja, varför kommer inte fler till? Varför kommer inte du med som blev vunnen för Kristus via en traktat och vinner andra? Har Kristus svikit dig? Eller har du lämnat honom? Du vet vad en enkel evangelist kan betyda för människor som är på väg i synd och evig förtappelse.

De väckelsekristna väntar på Birger Skoglunds profetia att den ska gå i uppfyllelse "från Smygehus till Treriksröset". Men väldigt få är såningsmän. Därför dröjer väckelsen.

Mina vänner! Det är mer troligt att ett ryskt angrepp väcker det svenska folket än en andlig väckelse genom sådd och skörd! Om inte de kristna sår evangelium kommer ogräset till slut att göra marken otjänlig av gifter och ogräs. "Medan folket sov, kom ovännen och sådde ogräs mitt ibland vetet och gick sedan sin väg." (Matt. 13:25-27.)

I ljudfilen jag lagt som ett ledmotiv för denna evangelisation så lyder texten: Hör det rop som ljuder. Vart ljuder det? Över hav och land! Du är kallad. Du är inkallad för mönstring till evangelisation. Fältet är så stort. 

En ung man, en broder jag aldrig sett förut kom fram idag på torget och sa likt ett sändebud; "Du bär mycket frukt.", Thommy. Sedan gick han. Han såg något jag inte kunde se. En troende broder.

Var med och bestäm dig framöver för att bli en själavinnare. Hur blir man det? Man är sig själv och man berättar det man vet om Jesus. 

Resten gör Jesus genom sin Ande!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Etikettmoln