_DSC9211-2.Mobilen

Sverige är i trångmål

Det ligger fortsatt starkt över mig att gå ut med flyers om JESUS. Det bara är så. Jag skulle så gärna vilja förklara den maningens röst men det går inte. Den är stark som en drift. Ja, är det inte samma ordval i Guds ord? "Drivna av Guds Ande." "De som drivas av Guds Ande." Det är överväldigande tydligt!

I morgon blir Finland medlemmar i Nato. Ryssland har deklarerat att de kommer att förstärka sin närvaro i Väst och i Nordväst som ett svar på det. Mina vänner! Vi har aldrig varit så hotade som vi är idag och jag vill påminna om de 70 år som gått sedan domen enligt Birger Claesson blev uppskjuten. Det är verkligen respektingivande. Året 2023. Gotland har aldrig varit så utsatt som den är idag.

Så fort jag får tid ska jag ställa mig i korsningen Gamlabrogatan/Drottninggatan igen. Jag vet inte vad Gud avser härnäst. Det är en stor och mäktig uppgift i sig att få vara en aktiv evangelist men Gud har något i beredskap här i Stockholm. Det vet jag. Det upplever jag. Det tror jag!

HERREN går själv med. Tack JESUS!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thommy Jakobsson » Jesus !:  ”Ja, den är underbar, Stina. Jag har haft den flertalet gånger här på bloggen. Ko..”

  • Stina » Jesus !:  ”Stämmer helt in i vad du säger! Var tvungen sjunga sången för mej själv. Men Pel..”

  • Helene » Jesus Revolution:  ”Hej! Jag kommer gärna till Stockholm vid tillfälle. Väntar in tills Herren har b..”

  • Siri » Jesus Revolution:  ”Jesus is the revolution for the people!”

  • Thommy » Mannen med vilddjursklor:  ”Ja, det är det bestående intrycket också jag har av den museiintendent som förev..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln