_DSC9211-2.Mobilen

Morgon, middag eller kväll...


Min vän, är du klar att följa med när Jesus kommer? Väntar du honom? Då har du ett evigt hopp som bär i alla situationer. Det handlar inte om en verklighetsflykt i svåra tider. Nej, livet med Jesus håller under livets alla skiften. Det är därför väntan på honom blir så mycket större. Förståelsen av vad han betyder ger den insikten. Därför är väntan så påtaglig.

Vare sig jag dör en naturlig död eller får vara med då han kommer tillbaka - mitt under livet, så är jag buren av detta hopp. Och Jesu vittnesbörd i mig som är en kärlekens röst inombords bekräftar den upplevelsen. Den kärleken strömmar emot mig. Det kan den göra också för dig!

Vilken resa det blir, ja, vilken dag det ska bli när min Jesus jag får se. Då betyder det som sker här i tiden så otroligt mycket mindre. Ja, faktiskt inget.

Är inte det en verklighetsflykt? Många tror kanske det. Men så är det inte. Få människor är så vitala mitt i livet som en kristen. Vår frälsare som till skillnad från religionens företrädare inte lägger ritualer och bördor på människor men gör henne fri. Fri inombords.

Ta emot Jesus också du. Han kommer snart. Det är ingen skrämsel i det. 

Bara en vänlig sakupplysning.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina » - Kom till Jesus! förvandlas!:  ”Томми ты молодец. Приятно видеть открытого человека. Который способен делать доб..”

  • Upp 13:17 » Tio tusen flyers!:  ”Amen! Halleluja! Glädje i Herren är vår starkhet. Och glädje följer i spåren nä..”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln