_DSC9211-2.Mobilen

Biografer med små marginaler


I dag meddelas det att biograf besökare inte får ta med sig någon förtäring in i lokalerna, om man inte köpt den av biografägaren. Det säger något om hur dålig ekonomin är för salongerna. Det finns ingen anledning till skadeglädje över det, naturligtvis. Det är bara det att kioskägarna bredvid dessa salonger får det svårare. Men jag tänker på vinstmarginalen. Den måste vara väldigt låg då man måste dryga ut kassan med godis. Men många bäckar små.

Mina vänner! Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om denna lokal. Visionen som aldrig släpper. Den kommer att framstå i rätt tid! Det är jag övertygad om. Och jag berörs varje gång jag berättar om det. Allt pekar med tiden på att det kommer att bli tomma biografsalonger framöver.

Jag har en bergfast tro på Gud här. Och jag tycker det är så spännande att se hur Gud lägger och kommer lägga allt tillrätta. Det är som att gå runt Jerikos murar och bara veta att murarna kommer att rasa. Det är fantastiskt. Det är ett trons äventyr!

Bed till Gud att jag kan frigöra mer tid så att jag kan vara ute oftare med flygbladen än vad som är fallet just nu.

Fienden vill lägga hinder i vägen för detta verk. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln