_DSC9211-2.Mobilen

Till dig som fått en flyers

Traktatmissionen Gamlabrogatan/Drottninggatan Traktatmissionen Gamlabrogatan/Drottninggatan


"Vi gick alla vilse som får, var och en tog sin egen väg, men Herren lät vår skuld drabba honom." Jes. 53.

- Hej min vän, du som fått en traktat idag! Du har fått den för att jag vill påminna dig om att du i vilken situation du än befinner dig i eller kommer att befinna dig i, alltid har en öppen famn hos Jesus! Han vet om dig och vill hjälpa dig. Han som kom för att återknyta gemenskapen mellan människan och Gud, som hade gått förlorad. Han älskar dig! Och det villkorslöst. Jesus som möter upp dig när du söker honom i bön. Bön som är baserad på dina egna ord utifrån din situation. Den bönen hör han! 

Jesus lever idag och skall när som helst komma tillbaka för att hämta de som gjort sig redo. Hur gör man det? Ja, man ber om sina synders förlåtelse. "Hjälp mig Jesus! Ta emot mitt liv som det är!"  Vi behöver en frälsare. Jesus kom och tog vårt straff på sig. Därför kan vi få våra liv renade. Den överlåtelsen till Jesus kallas för att bli "frälst". Det betyder att vara räddad för tid och inför evigheten som inträder då vi dör och lämnar detta jordeliv. Att bli frälst handlar om en upprättad gemenskap med Gud. Genom Jesus!

Vill du ha hjälp i bön för att bli frälst - tveka inte att kontakta mig eller vänd dig själv till Jesus i bön. Han är mer än en vän! Han är din frälsare. Han sviker dig aldrig. Han vill hela ditt inre och lätta på bördor som kan tynga dig. Han vill befria dig från synden i ditt liv.

"Ty om du med din mun bekänner att Jesus är Herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli räddad." Rom 10.

Gör dig redo innan Jesus kommer! Det är inget hot. Det är ett erbjudande och det är ett ofrånkomligt faktum. Jesus tillkommelse tar oss bort från denna krigets, pandemiernas och fasornas jord. 

Jesus har skapat en ny tillvaro för alla de som bekänner sig till Jesus och har överlämnat sina liv till honom. Där har han berett rum för oss!

Du kan också få höra till Jesus ! Så enkelt är det. Ta emot Jesus idag! Imorgon kan det vara för sent. För evigt och för alltid för sent.

             (Lyssna gärna på Pelle Karlssons budskap i sången.)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln