_DSC9211-2.Mobilen

Evangelium på stan

Idag har jag delat ut lite drygt 750 flygblad i korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan. Det tog fem timmar men jag var tvungen att avbryta min evangelisation. Men jag kommer igen!

Jag vill säga till dig som fått en traktat eller flyers; "Du är sökt av Gud. Jesus dog för dig och han vill föra dig tillbaka till den gemenskap med honom som du är ämnad att tillhöra. Han vill ge dig av sin frid! "

I övre kanten på denna hemsida kan du hitta lite vägledning i de första stegen med Jesus. Det är biblisk undervisning. Där står det vad Frälsning är, lite om Dopet och om Den helige Ande. Klicka in dig på flikarna och ta del av undervisningen. Den är lättillgänglig och basal.

Jag brukar meddela här på min blogg när jag går ut på stan. På så vis kan du veta när du kan träffa mig i något avseende.

Ja, det blev många både korta och långa samtal idag. Människan i gemen kan tro på det mesta men har svårt att gå trons väg. -Gå trons väg! Jesus sa; Jag är vägen sanningen och livet! Det innefattar allting för oss. Du har bara två vägar att välja mellan. Den ena leder till fördärvet. Den andra leder till livet! Jesus är svaret.

Gud välsigna dig att ta emot Jesus, du som hittat hit via en traktat. Om du tagit emot Jesus och vill gå dopets väg så kan du höra av dig till mig så ska vi hitta en väg vidare tillsammans. Men du ska äga frälsnings visshet. Det är inte dopet som frälsar. Det är bara en naturlig följd av pånyttfödelsen.

- Jesus lever och han hör bön!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln