_DSC9211-2.Mobilen

Svenskt luftrum kränkt

Det är oerhört omskakande det som nu sker. I dag blev svenskt luftrum över  Gotland kränkt av fyra ryska stridsplan. Två jaktplan och två bombplan. Det sker rätt ofta i fredstid men nu är det inte fredstid. 

Nu ikväll når oss beskedet att Myndighetens för samhällsskydd och beredskaps (MSB) hemsida ligger nere. Sajten är under attack. Och i Örebro förekommer drönare över skyddsobjekt. Samtidigt pressas den ukrainska befolkningen alltmer ut ur sitt land av kriget. In i Polen och Ungern. In i Rumänien. Och in i Moldavien. Detta är ett flerfrontskrig Ryssland tillsammans med Belarus genomdriver mot EU och Nato. Närmare en miljon har redan flytt sitt land. Vi är nu endast en skärmytsling från en invasion av Gotland. En förevändning och en utpekad anledning så är vi där! 

Se till att du har kontanta medel så du kan sätta dig i säkerhet - om så behövs. Men tappa inte besinningen. Det sa Jesus. Bankomater och bankappar kommer framdeles inte att fungera då är det bra med likvida medel. Det finns just nu inget mer praktiskt råd att ge. Ryssland drog ihop nästan 200.000 man till den ukrainska gränsen och ingen trodde på ett angrepp. Det var mer än naivt. Nu vet vi inte hur detta krig sprider sig vidare eller i vilken omfattning.

Nu går en dom över våra samhällen! Den som har lagt sitt liv i Guds händer är trygg i honom. Det är den stora skillnaden. Vi väntar inte på Putin. Vi väntar att Jesus som skall komma tillbaka! Både djävulen och Putin vet att deras tid är kort. Men Jesus har gett dig all tid i världen. Jesus väntar dig än och på ditt eviga avgörande. Han som kommer snart! Är du redo? Skräms jag? Nej! Det är bara fakta! Du har själv ansvar att förhålla dig till det.

Detta är en räfst. En samtidens självförvållade räfst. Det är en motreaktion på den livsföring vi genomlevt de senaste sjuttio åren. Det är jag övertygad om. Och det har jag skrivit om flera gånger på denna blogg.

Just nu dör många människor och familjemedlemmar splittras för alltid och ingen kan göra något åt det. Den största militära armè som finns , Nato, vågar inte gripa in för då blir det världskrig. Är det inte märkligt? Samma allians alla länder nu vill fly in i. Helt passiv och obrukbar! Det kommer en nöd vi inte kan mäta eller famna. Varför? Hela världen är i den ondes våld.

Mitt i detta kaos får vi peka med hela och öppna handen på Jesus som kom för att frälsa oss ut ur detta inferno.

Han som skapat nya himlar och en ny jord där rättfärdighet bor. 


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln