_DSC9211-2.Mobilen

I Guds fotspårFör lite drygt två år sedan, innan Covid-19 hade kommit till Sverige är den här bilden tagen. Jag hade upplevt en tid innan att jag skulle beställa denna skylt, en som hänger på ryggen och en framtill med texten: Du är älskad! JESUS älskar dig! Sök honom till räddning.

En kvinna kom
fram till mig och sa: "Räddad från vad? " Ja, jag hade det eviga perspektivet i åtanken, så klart. Det är kanske inte solklart för alla. Kvinnan fick mig att vackla om det var så pedagogiskt att vara så alarmistisk. Jag fick mig en tankeställare. Jag kanske sköt över målet för de flesta, tänkte jag. De flesta som kanske inte känner sig vara i omedelbar knipa.

Men det dröjde inte många månader innan jag förstod att de plakat som jag beställt från Danmark, de kom i rätt tid. Jag stod då hela dagar i sträck och tiotusentals människor har med säkerhet läst på plakaten. Från båda håll.

Covid-19 kom och skördade de första dödsoffret i Sverige. Himlens Gud vet hur många som hann läsa skylten och fick med sig Jesus namnet till sin sjukhussäng, innan IVA personalen försatte vederbörande i ett tillstånd av medvetslöshet! Det ska vi få se i evigheten en dag. Det är viktigt att följa maningens röst. Och i detta fall var det omöjligt att stå emot. 

Men när jag började stå i korsningen Gamlabrogatan/Drottninggatan igen, förra våren, så valde jag att inte ta med plakaten. Jag fann att de flesta människor tog vägen längst med de båda husfasaderna för att undgå att få en traktat. Plakatet är överlägset. Men det är också traktaterna! Jag fann också att till skillnad från i min ungdom så slänger människor inte traktater. Man är djupt präglade på nedskräpningsförbudet som gör att man stoppar traktaten i fickan, istället. Det är ju precis det som är så bra! De tar med den hem.

Så jag kommer att fortsätta med traktatmissionen! Jag kommer att stå större delen nu på onsdag till Guds ära och dela flyers. Man har sagt att det skall bli fint väder också från väderlekstjänsten. Så skall Jesus göras känd! 

Gud hör bön! Jesus är trofast och den helige Ande bekänner sig till sådana här gärningar. Det är ett träget arbete. Det är ett målinriktad arbete. Det är ett underbart arbete!

Pris ske Gud!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Etikettmoln