_DSC9211-2.Mobilen

- Välkommen in!

"Ty om du med din mun bekänner att Jesus är herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli räddad." Romarbrevet 10

Ett särskilt välkommen till min hemsida, till dig, du som idag fått en traktat i korsningen Gamla brogatan / Drottninggatan. Vet du? Du är älskad och sökt av Gud. Detta kan vara ett av dina unika tillfällen att ta livets viktigaste fråga på allvar. Ja, jag önskar jag kunde väcka din längtan eller föra dig vidare till Jesus med din väckta längtan. Den finns där djupt inom dig.

Många existentiella frågor tvingar sig på oss under livet och vi har att lösa dem. Vi söker därför avkoppling genom våra olika intressen och varvar "livets onda" med det vi tycker om att göra. Men våra intressen eller vår livsföring kan inte frälsa vår själ. De kan bara bedöva eller skapa mer eller mindre komfort under tiden. Vi behöver frälsning för vår person. Det är det allt övergripande. För oavsett hur välbeställda vi än lyckas bli under ett liv så kommer vi alla att få lämna alltsammans och vi ska möta Gud - vår skapare, en dag. Är han farlig? Nej, men synden är farlig och skiljer dig från honom!

Kunskapen om Gud i den stora kontext vi är satta att relatera till, är det allra viktigaste i livet. Han som sände sin son Jesus att försona vår synd och vår syndnatur med sig. Han vill bli din frälsare!

Ta bibelordet från Romarbrevet kapitel 10 på allvar. Den är enkelt instruktiv. Vad står det? "Om du med din mun bekänner Jesus vara herre." Det handlar om att säga det. Att uttala det. Jesus, du är herre! Men det är inget mantra. Det är ingen "knapp" man trycker på när man säger det och så blir man frälst. Nej, om du tror att Gud har uppväckt Jesus från det döda och bekänner Jesus - då skall du bli frälst. Du måste tro på det och bekänna det. Du söker ju kontakt med Jesus. Han är en person, en verklighet och inget fludium under inbillning.

Det handlar om att tro på. På Jesus. Och det handlar om att bekänna. Då kommer Jesus att möta dig på ett genomgripande sätt. Det kommer att beröra dig djupare än vad musik kan göra. Han, Jesus som förlåter dig dina synder och sedan berör ditt inre till förvandling. Vi syndare kan få uppleva att synden blir förlåten och vi blir nyskapade.

Sök dig till Jesus som har makt att förlåta dina synder medan du är i livet. En dag kan det annars vara försent. Det är inget tvingande att säga detta. Men det är en konsekvens av ditt val, ett ställningstagande och ett allvarligt sakförhållande. 

- Jesus älskar dig! Han söker dig till frälsning.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln