_DSC9211-2.Mobilen

Tusen blev nådda


I går var jag som sagt ute vid stormarknaderna med handaffischer. Jag fick ut 1000 flyers. Det är stort! Tusen människor som får en direkt påminnelse om Jesus och evigheten.  Jag tänkte för ett slag om jag skulle ändra texten på bladen till nästa beställning eller vässa den, men budskapet är verkligen så klart som det bara kan bli. Det finns dock en hel tom baksida som jag längtar efter att lägga in en bild på "Tabernaklet " - ja, jag har Tabernaklet som arbetsnamn på den biograf Herren ska utse åt oss. 

I går när jag delade ut alla flyers tänkte jag på änglarna som kom till Abraham med det glada budskapet. De som också föraviserade ett besök i Sodom och Gomorra med ett sämre budskap. Gud gjorde formligen ett studiebesök i städerna för att med egna ögon se efter hur det låg till i städerna. Säkert hade Gud blivit påmind både av Abraham och Lot över situationen genom deras böner. Nu kom Herrens sändebud i egen gestalt för att bedöma läget.

Varje människa som får en lapp med budskapet om Jesus kommer ofrånkomligt att reagera på det. Den observerade reaktionen är kanske en för ytlig bedömning då det oftast handlar om attityder bland människor. Men Gud ser till hjärtat bortom tomma gester! 

Mitt beslut har blivit att lägga Youtube klippet om biografen högts upp i varje inlägg framöver. Jag tror det har stor betydelse. Nu ser vi framåt och ber över saken. Gud ska ge oss ett ögonblick av nåd.

Det har han gjort så många gånger förut!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln