_DSC9211-2.Mobilen

Tillbaka från Asien


Jag har varit i Asien i två veckor. Därför har alla aktiviteter legat nere. Men nu är jag tillbaka.

På onsdag har jag för avsikt att evangelisera i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan igen. Jag måste bara få ordning på dygnsrytmen då vi först har rest med bil i fyra timmar mitt i natten och sedan vidare med flyg i elva och en halvtimma i ett streck. Vi landade i Sverige idag. Man blir groggy av sådant.

Jag har under min resa tänk på evangelisationen. Varje dag. Och längtat dit. Och gripits av att det ska få bli gjort. Eller rättare sagt; Guds maning griper mig i att få det utfört. Jag har bett för varje flyers som kommer att delas ut och för de av er som mejlat in era bönämnen. Inget får slarvas bort. Allt är viktigt och allvarligt för mig. 

Ja, det är fortsatt så att den helige Ande manar mig till detta. Det finns då i Gud outgrundliga resurser till förfogande. Jag är inte dirigenten. Det ska den helige Ande vara. Då går det inte tungt. Då går det lätt och smort. Och kan du tänka dig; hans röst manar mig att bege mig dit: - Snart, fort, länge och ofta. Den korsningen är min, säger jag och Herren.

Här en bild jag tog i Thailand för någon dag sedan. Det är två enkla fiskare som fångar fisk genom ett runt nät som har en kätting fäst i ytterkanten. Det är för att nätet snabbt ska sjunka till botten och så fångas fisken nätet och havsbotten emellan, innan de hinner fly. De här är enkla fiskare. De äger förmodligen inte ens en liten båt. De får gå i grunda vatten och fånga fisk efter sin utrustning och förmåga. Men fisk fångar de!

Gud välsigna er alla! Jesus lever fortfarande och Se han gör allting nytt!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

  • Anita » Traktatmissionen!:  ”Thommy,jag sänder många Krya på dig hälsningar och ber att Gud ger dig kraft och..”

Bloggarkiv

Etikettmoln