_DSC9211-2.Mobilen

Dagens skörd...

Även i dag blev det fem timmar därute. Det är så outtömligt meningsfullt! Mellan kl.10.00 -15.00 stod jag i korsningen Gamlabrogatan/Drottninggatan och delade ut flyers. Men idag blev bara hälften av dem utdelade. 250 stycken. Men det är gott nog. Detta är ett långsiktigt arbete, som sagt, och det var kallt. Andligt arbete går heller aldrig att mäta statistiskt. Det ska man komma ihåg.

Mycket berodde på att det var flera långa samtal med människor. Och några mycket korta och skräniga monologer. Det är märkligt. Det slår aldrig fel. De demoniska krafterna avskyr namnet Jesus och de kan då inte föra sig. De demaskerar sig själva. En besatt människa skrek rakt ut; " Jesus har aldrig funnits! Dra åt helvete! " Ja, det är deras kännetecken. Irrationalitet och plågsam ondska. Om Jesus aldrig har funnits då finns heller inget helvete. Inte sant? Det är följdriktigt. För Gud har bestämt en dag och en plats att slutförvara de onda krafter som terroriserar i människan. I helvetet. Den platsen är inte ämnad för människan. Det är det allvarliga.

Därför fick jag också säga till flera som led av all ondska som förekommer i världen att det kommer ett slut på den. Och det med besked! Fram till dess så ska alla människor få ta ställning till Jesus. Det är uppdraget. Bibeln anger bildspråket av en brud och brudgum när den talar om gudskontakten människan och Jesus emellan. Det handlar om kärlek. Kärleken måste besvaras. Ingen vill ingå ett förbund med någon av tvång. 

Så fungerar kärleken. Även Guds.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln