_DSC9211-2.Mobilen

Dagens skörd...

Även i dag blev det fem timmar därute. Det är så outtömligt meningsfullt! Mellan kl.10.00 -15.00 stod jag i korsningen Gamlabrogatan/Drottninggatan och delade ut flyers. Men idag blev bara hälften av dem utdelade. 250 stycken. Men det är gott nog. Detta är ett långsiktigt arbete, som sagt, och det var kallt. Andligt arbete går heller aldrig att mäta statistiskt. Det ska man komma ihåg.

Mycket berodde på att det var flera långa samtal med människor. Och några mycket korta och skräniga monologer. Det är märkligt. Det slår aldrig fel. De demoniska krafterna avskyr namnet Jesus och de kan då inte föra sig. De demaskerar sig själva. En besatt människa skrek rakt ut; " Jesus har aldrig funnits! Dra åt helvete! " Ja, det är deras kännetecken. Irrationalitet och plågsam ondska. Om Jesus aldrig har funnits då finns heller inget helvete. Inte sant? Det är följdriktigt. För Gud har bestämt en dag och en plats att slutförvara de onda krafter som terroriserar i människan. I helvetet. Den platsen är inte ämnad för människan. Det är det allvarliga.

Därför fick jag också säga till flera som led av all ondska som förekommer i världen att det kommer ett slut på den. Och det med besked! Fram till dess så ska alla människor få ta ställning till Jesus. Det är uppdraget. Bibeln anger bildspråket av en brud och brudgum när den talar om gudskontakten människan och Jesus emellan. Det handlar om kärlek. Kärleken måste besvaras. Ingen vill ingå ett förbund med någon av tvång. 

Så fungerar kärleken. Även Guds.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Glädjen i Gud:  ”Jag ber för dej att Den Store Läkaren ska möta dej med hälsa och kraft i din tjä..”

  • Rolf » Viktiga böneämnen:  ”Önskar att Ni hjälper mig i bön om att jag ska få ett jobb som jag har sökt. Det..”

  • Stina » När vi är över:  ”Pris ske Gud för detta underbara framtidsperspektiv. Snart får vi ses därhemma!”

  • Leif Backman » Var landsätts de ryska fartygen?:  ”Vill påminna om slutorden i Birger Claessons bok Dom över Sverige. "En sak bör, ..”

  • Frans » Inför 2022:  ”Jag såg på Youtube en video från 7/12-21 med Troy Black, "Russia is going to dec..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln