_DSC9211-2.Mobilen

Nu på fredag!

God fortsättning på året! Det blir allt svårare i tiden och i världen men en levande tro räknar med Gud. Tron räknar med nya segrar för Guds rikes sak!

Min blogg blev under 2023 besökta av 26057 stycken sidträffar. Det är 8.000 fler än året dessför innan. Men statistiken är inte styrande. Första året besöktes bloggsidan av en handfull följare bara. Men överlevde. Det ligger ändå i sakens natur att nå många. Annars kunde man gå ut i skogen och prata för sig själv. Dela gärna texterna med andra du känner.

På fredag kommer jag att evangelisera på stan igen. Jag ska vara där ute vid 10.00- tiden. Det är påkallat! Gud vare lov. Det är en ära att få gå Jesus ärende.

Jag hoppas att jag snart får min sändare från Nikon så att jag kan spela in fortsättningen på studiet i Apostlagärningarna över YouTube. Ordet är levande och ökar i styrka. Vi ska se i Guds ord hur den Helige Ande brukade och ledde de första kristna. Vi kommer att upptäcka att det mest betydelsefulla gått förlorat i förkunnelsen i evangelietjänst. Mycket på grund av inställsamhet och proselyt verksamhet. Så var det inte tänkt.

Gud välsigne dig som tar del av förkunnelsen. Tro på Gud. Hoppas på Herren! Det är att lita på Honom i en ond tid och att segra över vår samtid istället för att likbildas med den.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln