_DSC9211-2.Mobilen

Evangelisation i Jönköping!

"Då berättade Jesus en liknelse för dem: ”Om någon av er har hundra får och upptäcker att han saknar ett av dem, lämnar han inte då de nittionio andra i ödemarken och letar efter det som är försvunnet, tills han hittar det? När han hittar det, blir han glad och bär hem det på sina axlar. Sedan samlar han sina vänner och grannar, så att de också kan glädjas över att han hittat sitt förlorade får. Jag säger er att på samma sätt kommer man att glädja sig mer i himlen över en enda syndare som vänder om, än över nittionio rättfärdiga som inte behöver vända om." (Luk.15:3-7)

På lördag kommer jag och broder Leif från Småland att ägna dagen till att dela flyers om Jesus i Jönköping. Traktaterna har anlänt! Det är så stort. Vi var inställda på Värnamo men vi följer väderleken som lovar regnuppehåll i Jönköping den dagen. Och vi når fler i Jönköping.  Jag kommer också själv att evangelisera i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan i Stockholm nu på fredag. Äran till Jesus! Kristi kärlek är drivkraften.

Jönköping, behöver den staden evangeliseras? Det må du tro! De kristna måste också väckas. Ju fler som väcks desto fler kommer i tjänst för Herren. Res på dig!

Tidsläget är extremt allvarligt. De internationella spänningarna ökar och medför nya bränder på plats efter plats. Nu senast i Finland där någon saboterat gasledningen mellan Finland och Estland. Israel har hamnat i krig och den hjälp Ukraina behövt för framtiden, av omvärlden, kommer att påverkas. Det är ofrånkomligt. Hela Östersjön och vårt område är också hotat. Ryssland har lika stora intressen i Östersjön som av Svarta havet - även om inte det saluförs just nu av massmedia. Ryssland är också en stormakt i sammanhanget med en enorm förstörelsekraft.

De kristna bör lämna sin idyll eller sina vikar och grottor!! Gå ut ur era kyrkor! Kristus vill inte vara där. Där finns inga reella behov. Lämna de nittionio fåren och gå ut och rädda ett enda av de förlorade! Gå ut och tala med människor och ge dem hopp för tid och evighet.

"Vi har här ingen varaktig stad utan vi väntar på den tillkommande staden, Guds Jerusalem."
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln