_DSC9211-2.Mobilen

I kärlek stor. Med blod han skrev...

En gyllne krona Jesus ej i världen bar, Hans makt var inte utav denna jord. Men de rubiner som uppå hans panna var. Det var hans eget dyra offerblod.

Kör: I kärlek stor med blod han skrev, För syndaren ett frihetsbrev. Han uppstod uti all sin prakt och visade sin frälsningsmakt.

En konungs purpurpurdräkt blev på hans skuldra lagd, Då blodet från hans rygg till jorden rann. Och från hans många sår en reningsström utgår, där också jag en härlig frälsning vann.

Av allt det hån och spott som han en gång har fått, Det blir ett äresmycke för hans brud. Vid graven satan log, men Frälsaren uppstod, Och klädde bruden skön i bröllopsskrud.

A rugged cross became his throne, His kingdom was in hearts alone. He wrote his love in crimson red And wore the thorns upon his head.

Ira F. Stamphill

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Jesus !:  ”Stämmer helt in i vad du säger! Var tvungen sjunga sången för mej själv. Men Pel..”

  • Helene » Jesus Revolution:  ”Hej! Jag kommer gärna till Stockholm vid tillfälle. Väntar in tills Herren har b..”

  • Siri » Jesus Revolution:  ”Jesus is the revolution for the people!”

  • Thommy » Mannen med vilddjursklor:  ”Ja, det är det bestående intrycket också jag har av den museiintendent som förev..”

  • Berno » Mannen med vilddjursklor:  ”Värmlands museum i Karlstad framställer Boltzius som en bedragare och alla "bevi..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln