_DSC9211-2.Mobilen

Den som tror och blir döpt - han ska vara frälst!


I morgon kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan och dela ut traktater, alldeles intill Hötorget. Syftet är att peka på JESUS! Han vill möta dig i ditt liv. Han kan lösa och befria dig från synden och alla dina kval.

Här har jag lånat en undervisning om dopet från YouTube av Per- Arne Imsen. Lyssna på den förkunnelsen! Där får du också i slutet på undervisningen se hur ett dop går till. Ett dop kan också ske utomhus som vid en badplats eller i en sjö. Ja, om du omvänder dig och tar emot JESUS, då ska du också följa JESUS i dopets grav. Det är självskrivet.

- Välkommen att ta del av denna bibliska undervisning.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln