_DSC9211-2.Mobilen

På måndag!

"Nej, i allt detta vinna vi en härlig seger genom honom som har älskat oss. Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andefurstar, varken något som nu är eller något som skall komma, varken någon makt i höjden eller någon makt i djupet, ej heller något annat skapat skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår Herre." (Romarbrevet 8)

På måndag har jag för avsikt att evangelisera i korsningen Gamla brogatan - Drottninggatan igen. Det är en segerproklamation varje gång. Jesus är Herre! Jag räknar med att stå där från tidig morgon till eftermiddagen. Står jag inte där så är jag på lunch, helt enkelt.

Jag är fortfarande i förväntan om att någon ska komma med nycklarna till en biograf. Där ska människor få samlas kring Guds ord. Det är ju så fullständigt osannolikt att något sådant skulle kunna ske. Men för Gud är allt möjligt!! Han kan ordna det på än märkliga vägar. Det är inget jag bara säger för att göra mig intressant. Nej, det skulle inte hålla länge. Men varför tro Gud om litet? Det vore inte rätt emot honom. Inte sant?

Gud välsigna dig att tro på Jesus omsorg för ditt liv. Förvänta dig hans ledning i smått som stort. Det är inte synonymt med att det alltid går smärtfritt alla gånger men det går igenom.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln