_DSC9211-2.Mobilen

På måndag!

"Nej, i allt detta vinna vi en härlig seger genom honom som har älskat oss. Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andefurstar, varken något som nu är eller något som skall komma, varken någon makt i höjden eller någon makt i djupet, ej heller något annat skapat skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår Herre." (Romarbrevet 8)

På måndag har jag för avsikt att evangelisera i korsningen Gamla brogatan - Drottninggatan igen. Det är en segerproklamation varje gång. Jesus är Herre! Jag räknar med att stå där från tidig morgon till eftermiddagen. Står jag inte där så är jag på lunch, helt enkelt.

Jag är fortfarande i förväntan om att någon ska komma med nycklarna till en biograf. Där ska människor få samlas kring Guds ord. Det är ju så fullständigt osannolikt att något sådant skulle kunna ske. Men för Gud är allt möjligt!! Han kan ordna det på än märkliga vägar. Det är inget jag bara säger för att göra mig intressant. Nej, det skulle inte hålla länge. Men varför tro Gud om litet? Det vore inte rätt emot honom. Inte sant?

Gud välsigna dig att tro på Jesus omsorg för ditt liv. Förvänta dig hans ledning i smått som stort. Det är inte synonymt med att det alltid går smärtfritt alla gånger men det går igenom.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Arbetet i Guds rike:  ”Instämmer helt och fullt med Backman "Tack för din klarsyn och tydliga analys!"”

  • Leif Backman » Arbetet i Guds rike:  ”Guds ord är skarpt och klart. Svart är svart och vitt är vitt. Grått blir det nä..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”Forts. Pingstledaren Alm tycks sakna orientering i Skriften såväl som i den andl..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”I sin slutplädering skjuter han skarpt, pingstledaren. Det tragikomiska är att h..”

  • Leif Backman » Nyhemsveckan:  ”Bibeln säger; "Hur kan en blind leda en blind?" Ärkebiskopen har under sin ämbet..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln