_DSC9211-2.Mobilen

Åtta tusen sid klick på tre månader!

Det är fantastiskt att konstatera att sedan årskiftet så har nästa två gånger så fler besök gjorts på bloggen än motsvarande period förra året. Det är stort! Men det är inte en stor sak för mig. Det är inte det fokuset jag har. Att mäta en verksamhet på det viset är naturligtvis ett intressant utslag, men jag ser andra värden.

Var det inte så Johannes döparen förhöll sig till sin tjänst och till sig själv? "Hör rösten av en som ropar " Rösten av en som ropar? Ja, man ropar med rösten och nog hördes han. Men det var det som han ropade som var av vikt. Inte han själv! 

Jag gläder mig! Över åtta tusen sid klick på tre månader.

Om detta forum fått varit med och lotsat en enda själ fram till liv i Gud - då är det värt allt! Det är ett rätt förhållningssätt. Guds ord ska ha framgång. Och arbetet fortsätter i Jesu namn!

Om några dagar måste jag ut igen på stan med flygbladen. Det är så angeläget! Det går aldrig över. Och till sommaren ska vi ha fler dopförrättningar i Sickla sjön. Det har jag tro för. Den helige Andes verksamhet ska öka och tron växa. Guds närvaro ska tillta och Jesus hand bli utsträckt!

Gud välsigne dig som följer det som sker här på bloggen. Tack för de förböner som du bidrager med. Det sätter himlen stort värde på. Det är värdefullare än en gåva via Swish. Sätt istället in din bön i intensiv åkallan och ropa till Gud att hans vilja får ske - såsom i himlen så ock på jorden.

Det ger den bästa av alla avkastningar.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thommy Jakobsson » Jesus !:  ”Ja, den är underbar, Stina. Jag har haft den flertalet gånger här på bloggen. Ko..”

  • Stina » Jesus !:  ”Stämmer helt in i vad du säger! Var tvungen sjunga sången för mej själv. Men Pel..”

  • Helene » Jesus Revolution:  ”Hej! Jag kommer gärna till Stockholm vid tillfälle. Väntar in tills Herren har b..”

  • Siri » Jesus Revolution:  ”Jesus is the revolution for the people!”

  • Thommy » Mannen med vilddjursklor:  ”Ja, det är det bestående intrycket också jag har av den museiintendent som förev..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln