_DSC9211-2.Mobilen

Åtta tusen sid klick på tre månader!

Det är fantastiskt att konstatera att sedan årskiftet så har nästa två gånger så fler besök gjorts på bloggen än motsvarande period förra året. Det är stort! Men det är inte en stor sak för mig. Det är inte det fokuset jag har. Att mäta en verksamhet på det viset är naturligtvis ett intressant utslag, men jag ser andra värden.

Var det inte så Johannes döparen förhöll sig till sin tjänst och till sig själv? "Hör rösten av en som ropar " Rösten av en som ropar? Ja, man ropar med rösten och nog hördes han. Men det var det som han ropade som var av vikt. Inte han själv! 

Jag gläder mig! Över åtta tusen sid klick på tre månader.

Om detta forum fått varit med och lotsat en enda själ fram till liv i Gud - då är det värt allt! Det är ett rätt förhållningssätt. Guds ord ska ha framgång. Och arbetet fortsätter i Jesu namn!

Om några dagar måste jag ut igen på stan med flygbladen. Det är så angeläget! Det går aldrig över. Och till sommaren ska vi ha fler dopförrättningar i Sickla sjön. Det har jag tro för. Den helige Andes verksamhet ska öka och tron växa. Guds närvaro ska tillta och Jesus hand bli utsträckt!

Gud välsigne dig som följer det som sker här på bloggen. Tack för de förböner som du bidrager med. Det sätter himlen stort värde på. Det är värdefullare än en gåva via Swish. Sätt istället in din bön i intensiv åkallan och ropa till Gud att hans vilja får ske - såsom i himlen så ock på jorden.

Det ger den bästa av alla avkastningar.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Arbetet i Guds rike:  ”Instämmer helt och fullt med Backman "Tack för din klarsyn och tydliga analys!"”

  • Leif Backman » Arbetet i Guds rike:  ”Guds ord är skarpt och klart. Svart är svart och vitt är vitt. Grått blir det nä..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”Forts. Pingstledaren Alm tycks sakna orientering i Skriften såväl som i den andl..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”I sin slutplädering skjuter han skarpt, pingstledaren. Det tragikomiska är att h..”

  • Leif Backman » Nyhemsveckan:  ”Bibeln säger; "Hur kan en blind leda en blind?" Ärkebiskopen har under sin ämbet..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln