_DSC9211-2.Mobilen

Rörstrandskyrkan i Stockholm

Tidningen DAGEN har som tidigare aviserats nu meddelat att Filadelfiakyrkan/Rörstrandskyrkan i Stockholm antagit de nya stadgarna om att det räcker med att vara barndöpt för att få bli medlem i församlingen. Man tror knappt att det är sant!

Jag upprepar igen; Vad säger bibeln, Guds ord? " Den som tror och bliver döpt, han skall vara frälst. Men den som inte tror skall bli fördömd." (Markus 16:16-18) I nämnd ordning. Bör inte det vara församlingens tydliga undervisning och tillämpade lära? 

Ett spädbarn kan inte tro. Barndopet är en kyrklig ritual och har ingenting med Guds ord att göra. Ett andligt kvacksalveri. Barnet vet inte ens om att det finns till. Hur ska det då kunna tro något? Barnen tillhör dessutom Guds rike men föds med tiden in i världen och därifrån måste ett personligt uttåg ske genom syndamedvetenhet, pånyttfödelse och dop. Det är elimentär frälsningslära. Ingen går heller och döper sig utan att tro. Det vore mer än märkligt. Man tror och blir döpt! Och döper du ett spädbarn som inte kan eller behöver tro så är det ett rituellt övergrepp. Frälsning kan aldrig förknippas med tvång.

Uttåget ur Egypten genom havet kan vi inte hoppa över. Dopet är så många gånger verifierat i Guds ord. Även Jesus lät sig döpas som en tydlig anvisning om frälsningens väg. Maria och Josef barndöpte aldrig Jesus. Det hade de naturligtvis gjort om det var anvisningen. Apostlarna praktiserade Johannes dop som var att sänka ned hela kroppen efter att man gjort bättring och omvänt sig. Det är tydligt beskrivet. Ett spädbarn behöver inte göra någon bättring. Bättring ifrån vad?

Detta är en enorm attack emot Guds ord och biblisk tro. Våra fäder blev satta i fängelse för att de stod upp och stred för det bibliska dopet. Många av de troende i det som kom att kallas för "Döparrörelsen" fick plikta med sina liv i en tid då kyrkan ägde juridisk makt och valde att kväsa de bibeltroende.

Mina vänner! Detta är en satanisk makt och villfarelse som opererar mitt i Pingstkyrkan idag och dess ledning. Detta är en klar villfarelse! 

Se till att du omgående pantsätter ditt liv och lämnar en sådan bibelstridig församling och gemenskap. För din tro och övertygelses skull! Gör dig inte delaktig i denna kyrkas inställning. 

Vi behöver verkligen en ny lokal i Stockholm för Guds folk som vill följa Guds ord och som inte förnekar Herrens namn, mina vänner.

Behovet ökar för varje dag!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Etikettmoln