_DSC9211-2.Mobilen

I morgon kommer Leif och hans fru till Stockholm


I morgon kommer Leif upp ifrån Smålandstrakterna för att evangelisera på stan. Det är verkligen gripande! Så i morgon efter klockan 15.00 kommer vi att träffas och dela ut flyers om Jesus.

Jag vill så gärna också visa dem var jag blev frälst och under vilket enastående arbete det skedde. Ett mönster arbete, verkligen. Det ligger bara ett stenkast ifrån korsningen där vi evangeliserar. 

I himlen finns ingen natt eller dag. Det är ständigt dag där. Herren påverkas inte heller av vare sig trötthet eller andra jordiska betingelser. Han är densamme som han alltid har varit. Därför är han alltid redo att närvara och att realisera himmelrikets verkligheter till frälsning, befrielse och till upprättelse.

Vi går i Jesu namn! Vi arbetar färdigt i Jesu namn. Vi bibehåller fältet och återkommer i tjänsten i hans namn.

Gud välsigna dig att gå ur din komfortzon. Välkommen att ge dig hän för tidens viktigaste uppgift. Att vinna själar för evigheten! 

De är det enda vi får med oss hem till Gud.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln