_DSC9211-2.Mobilen

Tim Dilena

Jag vill mer än gärna rekommendera dig att lyssna på Tim Dilena som talar i söndagens möte i TSC, NYC. Ett verkligt gott budskap! Han talar på ett engagerat och rationellt sätt om hur Gud verkar för oss.

Vi kanske ofta och återkommande vänder oss till Gud i bön i något ärende. Men vi tycker att svaret uteblir. Gud som alltid hör våra böner är verksam för oss. Han berättar inte allt han gör för oss, men vi kan i efterhand förstå att han gjort "tio tusentals saker" för att svara på just vår bön.

Tim Dilena exemplifierar både från sitt eget men också från andras liv hur Gud iscensätter väldigt många saker för att bönesvaret skall bli till. Gud samverkar och sanktionerar. Sånt kan ta tid. Men då gäller det att invänta bönesvaret i tålamod. 

Ta dig tid att lyssna på Tim Dilena. Du hittar hans predikan ca. en timma in i mötet på min inbäddade länk härintill under: " Times Square Church Sunday Morning Service " eller om du läser detta i mobilversion, längst ner på min hemsida. Just den här predikan ligger kvar till nästa söndag på den här länken men kan sedan hittas i TSC arkiv på webben.


 

Etiketter: tim dilena, tsc

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln