_DSC9211-2.Mobilen

Kosläpp

loading...

Vi besökte en lantgård inför ett kosläpp i april månad. Säkert ett hundratal kor. Så väl omtalat men något man aldrig bevittnat. Jag måste bara få dela med mig.

Kor som till synes bara har en livsuppgift och det att förse oss med livsmedel kan verkligen känna skillnader i livet. Mjölk och grädde. Grytbitar och en komatta... Så pinsamt betraktat. Hon lever ju, vet jag. Gud har gett henne en kos värdighet.

Jag har lagt upp en bild inför utsläppet på min framsida och det var verkligen ett utsläpp. Den gödselstank som formligen vällde ur ladugården var enorm.  Är den antändbar, tro? Så klart korna vittrade frisk luft och blev utom sig. På första sidan kan du se deras mular söka frisk luft under barrikaden. De visste om vad som var på gång. Åtminstone de äldre korna. Alla betedde sig som druckna.

Nu är bilderna i litet format på den ivrigt hoppande och livsglada kon men om man tittar noga i det övre högra hörnet, så kan man urskilja ett annat vårtecken. En motorcyklist. Han verkar ha stannat för han intar samma position på samtliga bilder. Konstigt. Ett kedjesläpp?

Kanske lite väl sökt att referera till profeten Malaki i detta sammanhang. Men min sida är en kristens blogg och inte ett matprogram.

"Men för er som fruktar mitt namn skall rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar. Då skall ni komma ut och hoppa likt kalvar som släpps ur sitt bås." Malaki 4.

Amen!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln