_DSC9211-2.Mobilen

Manhattan

Manhattan en sen eftermiddag. Solen går ner. Manhattan en sen eftermiddag. Solen går ner.

Manhattan från Empire State Building. En makalös vy. Femte avenyn är den stora huvudgata som ses gå rätt ner i bild mot Down Town, förbi Flatiron - inte längre högst bland skrapor. I mitten längst bort ser man den högsta byggnaden i panoramabilden; One World Trade Center. Till höger om den skrapan ute i Hudson River ses närmast Frihetsgudinnan och där intill Ellis Island. Jag trodde vi skulle hinna med att se den här delen av staden på en vecka. Det var och är en omöjlighet. 

Skall man boka hotell på Manhattan skall man rikta in sig på Down Town, dvs. den bortre delen i bild. Helt klart. Utsikten i det fina område som syns mitt emot de höga husen på andra sidan Hudson River - New Jersey, erbjuder fina områden. 

Men det är ändå Times Square Church jag kommer att åka tillbaka till nästa gång. Det är ofrånkomligt så. Församlingen har en rätt grund för sin existens, dvs. andra människors frälsning och inte bara sin egen. Den vision församlingen bär är mitt element. Så långt. Länk till TSC:  http://tsc.ms/s1

Tyvärr kommer allt fler församlingar här hemma i Sverige att somna in i de retreater som drar in den katolska religionen över oss. Det är bara genvägar till katolsk tro. Vi behöver väckas. Inte sövas.

( Klicka på bilden så ser du ordentligt )
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln