_DSC9211-2.Mobilen

Det dröjer något...


Det danska företag som jag beställt valaffischer av uppgav i går att de inte fått någon order - trots referensnummer, ordernummer och betald faktura. Affischerna är de jag väntar på för att komma iväg ut och evangelisera. Detta är riktigt signifikativt. Tusen och ett hinder försöker lägga sig i vägen när evangelium skall spridas. Inre och yttre motstånd om vartannat. Men det är fastheten i beslutet som avgör och inte tillfälligheterna.

Jag har tills vidare mina högar av traktater som jag betraktar med helt andra ögon än förr i tiden. Nu ska de inte bara delas ut. De är också en viktig länk mellan mottagare och givaren. Ett kontaktskapande alster och inte bara en trave upplaga som man skall bli av med. Tänk hur olika man kan förhålla sig, egentligen.

Vad blir nästa steg? Det vet jag inte. Det är så med stegen på detta område att nästa steg tas när det första är taget. Där brukar Gud träda in. Och utan honom är det meningslöst. Vi predikar inte oss själva och vi har inget eget att komma med. 

Jag tror det är så Jesus vill ha det. Hur skall han annars komma till om vi fixar allt själva? Det kan vi för övrigt inte heller.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln