_DSC9211-2.Mobilen

Fotsteg

Nu är vi på andra sidan om den här vintern och det blir så sakta ljusare. Fortfarande har jag inte fått mitt evangeliska startpaket och visionen har inte släppt. Det är heller inte väntat. Livet är fullt av idèer. Men det här är ingen idè. Det är en vision.

Jag tänker mig bli sedd i korsningen Gamlabrogatan och Drottninggatan i Stockholm. Det är kvarteren för de gamla arbetarbodarna. Arbetarbodarna där specialisterna på jeans och arbetarskjortor höll till innan det blev mode på riktigt. Vilken fin bild då det finns ett arbete att utföra! Jag tänker att det kan vara bra att återkommande uppehålla sig på en plats oavsett hur frekvent det nu kan bli. Så det kommer att bli där.

Det är svårt att begripa hur denna sak kommit att slå rot i mig och jag kommer säkert att anses som både en ensling och efterbliven. Det bekommer mig inte. Inte det minsta. Båda fotsulorna har nu tagit mark och det här är likt ett pionjärarbete.

För att travestera profeten Habackuks ord från ett i och för sig förskräckligt sammanhang. Men det här är inte förskräckligt. Jag bara lånar hans ord då han kan formulera sig bättre än jag:

"... för stenarna i muren ska ropa
och bjälkarna i trävirket
ska svara dem.
"

https://www.youtube.com/watch?v=uAAK0vVzblE

Amen!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln