_DSC9211-2.Mobilen

- Göteborg för Kristus! 

Gatuevangelisation i Göteborg. I korsningen Korsgatan - Kungsgatan. Gatuevangelisation i Göteborg. I korsningen Korsgatan - Kungsgatan.


"Då vi alltså vet vad det är att frukta Herren, försöker vi vinna människor, men för Gud är det uppenbart hurdana vi är, och jag hoppas att det också är uppenbart för era samveten." (2 Kor. 5:11)

Den 5 augusti kommer jag att åka ner till Göteborg och evangelisera i korsningen Korsgatan - Kungsgatan. Det är mycket angeläget. Jag kommer att stå som på bilden utanför Gustavi Domkyrka. Där stod min pappa och hans vänner som unga evangelister. Nu följer en fortsättning på det femtio år senare. Gud vare lov!

Jag träffade för övrigt en diakonissa i Göteborg sist när jag var där. Hon var verksam i just Gustavi Domkyrka. Jag räckte henne en traktat men hon avböjde den. Jag frågade om hon var troende. Det var då det kom fram att hon var knuten till kyrkan. Jag propsade på att hon ändå kunde ta en traktat. Men hon svarade att hon visserligen arbetade i kyrkan men att hon inte ville ha en fördjupad tro. Så märkligt. Tänk att ha den bekännelsen över sitt liv. Kyrkan är ingen garanti för himmelskt medborgarskap. Man måste födas på nytt, som JESUS sa. Kvinnan hade bråttom men hade uppenbarligen inget överflödsliv i Gud. Och ville inte ha det heller. Så nära men ändå så långt borta.

Nu ser jag fram emot tisdagen i denna vecka då jag ska vara på Gamlabrogatan i Stockholm och evangelisera. Och tar också fäste på resan till Göteborg om precis en månad. Gud vare lov! 

Var med och bed för dessa insatser. Så att de bär evighetsvärde med sig. 

Att söka vinna människor för evigheten!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln