_DSC9211-2.Mobilen

Arbetet för JESUS!

Gatuevangelisation i korsningen Gamlabrogatan-Drottninggatan. Gatuevangelisation i korsningen Gamlabrogatan-Drottninggatan.


I dag blev det ett par timmar i traktatmissionens tjänst. All ära till JESUS som med den inneboende kraft han ger vill intensifiera sin verksamhet. Det här är något alldeles oerhört! Så många jag nådde idag med frälsningens budskap.

Den korta tiden till trots fick jag samtala med många och predika för flera. Ja, den helige Ande inskärpte allvaret för en del. "Livet är kort. Tiden är knapp! Och du har ingen garanti för morgondagen. Du kommer inte hem till Gud med synd i ditt liv. Förstå dess allvar. Du kan gå evigt förlorad. JESUS älskar dig men du måste ge ditt gensvar!"

Ett tjugotal finska ungdomar som talade svenska fick också var sin traktat. Budskapet var solklart. Himmel eller helvete! För så är det. Vi har inte tid att publikfria eller försöka vinna människor för oss själva. Evangelium är ingen mysfaktor. Evangelium är Guds kraft till frälsning för var och en som tror.

Flera inflytelserika och namnkunniga fick jag också möjligheten att tala med idag. Gud ska verka mäktigt över och på dem och leda dem rätt i det som är det centrala i livet. "Vi har här ingen varaktig stad.", som det står i skriften.

Ja, det är en outtömlig tjänst, detta. Nu gjorde jag ett nödvändigt blixtbesök därute men när värmen kommer ska jag bosätta mig där på gatan och peka på JESUS! 

"Om någon inte har Herren kär, skall han vara under förbannelse. Marana tha. Herren Jesu nåd vare med er. Min kärlek vare med er alla i Kristus." 1 Kor. 16:22-24.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln