_DSC9211-2.Mobilen

Sickla dop plats är i mitten av bild

En vy över Sicklasjön. Dopplatsen exakt mitt i bild. Inne i lilla viken. Underbara plats! En vy över Sicklasjön. Dopplatsen exakt mitt i bild. Inne i lilla viken. Underbara plats!


Idag gick jag upp på Hammarbybacken och fick en fin utsikt över Nacka reservatet. Ja, därifrån kan man se dopplatsen där Mimmi döptes förra sommaren. Det var ingen engångsföreteelse! Jo, för Mimmi var det det. Men det ska döpas många där!! Det har jag tro för och det ska arbetas för. Verket är Guds. Herren ska leda arbetet och sända människor precis som han fann en lösning för Mimmi. Det förstod jag inte när jag började evangelisationen men Gud ledde det så. - Gud vare lov! Himlen assisterar. Och Karl-George Rognstad var med. Tack, Jesus!

Vill du bli frälst och dränka ditt gamla smutsiga syndaliv i Sicklasjön? Där finns gott om utrymme! Gud välsigna dig att ta Gud på allvar så tar han också dig på allvar. Man kan aldrig förstå innan hur en inre rening från synden har en så genomgripande inverkan på sin person, som när man omvänder sig och lämnar sitt liv till Jesus. Det är som att själen blir verkligen renad. Jesus gör det! Det följer en glädje och tacksamhet som är obeskrivlig. Sedan tar man beslutet om dopet.

Och du som varit frälst i många år..., glöm inte att rena dig "i kraft av Ordets bad", Guds ord. Det vet du vad det betyder. Vår klädnad blir också fläckad på vandringen. Jesu blod som renar från all synd!

Det kan inte sägas på annat sätt. Det är en realitet.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln