_DSC9211-2.Mobilen

Ut på fältet!

I morgon är det dags igen att evangelisera i korsningen Gamlabrogatan Drottninggatan. Traktatmissionen från man till man. Det är lika stort och nytt för varje gång!

I dag har jag farit runt i Stockholms City och det finns så många teatrar och biografer vilka lever en tynande tillvaro. Jag blir så inspirerad av vart och ett av dem. Vi är bara ett förverkligande ifrån! Rätt som det är så är vi på väg in i salen och ska få fira Gudstjänst under förväntan på vad Gud vill göra. Historien har erfarenhet av denna typ av evangelisations metod och det är ett oersättligt sätt att nå människor med evangelium. "Tron kommer av predikan och predikan i kraft av Kristi ord." Predikan i sin renodlade form som vi saknar idag. Det kräver ett stort engagemang, ja, ett större engagemang än nu.

Tron, ser inte det som finns. Den tar sikte på det den hoppas. Där trivs trons ande. Tron, kan inte inse omöjligheter. Den räknar bara med Gud och är glad i det hoppet. Tron, är en obotlig optimist i att se det förverkligat. Den ser bara detta.

Låt evangelium få lysa upp i en mörk tid. Låt budskapet om Jesus som en levande frälsare få bli känd. Det är det som det handlar om.

- Gud välsigna dig att engagera dig på ett eller annat sätt!

Biograf sökes.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln