_DSC9211-2.Mobilen

Vad trons öga ser!

Det ligger över mig. Det ligger på mig. Som det alltid gör. Men nu mer än vanligt. Och jag repeterar:

2018 hade vi en inbrottsvåg i hyreshusen vi bodde i, väster om Stockholm. Vi som bodde där tvingades mer eller mindre in i en grannsamverkan. Grannarna satt i trapphusen om dagarna och vaktade våra bostäder. De som hade sådana arbeten och kunde. Allmännyttan köpte till och med in ett vaktbolag som vaktade husen dagtid. Ligan som härjade var sofistikerade och blev aldrig ertappade.

Genom en ingivelse tog jag med mig uppropet till vår grannsamverkan; Vi köper husen! Men Allmännyttan sysslar inte med fastighetsaffärer. Husen var inte ens till salu och var skulle vi få pengar ifrån? Ingen nappade på den befängda idèn.

Men den 14 april 2021 köpte vi fastigheterna för 247 miljoner. Med bankens pengar. Gud lärde mig något. Vaddå? Att han förmår allt!! 

Nu är det så att det ska till en biograf i Stockholms City. Och det ska finnas ett angränsande cafe`. Likt Citykonditoriet vid Citykyrkan som sorgligt nog stängdes. Jag tror inte man förstod värdet av den neutrala samlingspunkten då man la ned den verksamheten. 

Jag vet ännu inte hur det ska gå till. Om någon kommer med nycklarna bara så där... eller att den förestående krisen som nu går över vårt land skapar en så stor prischock att lokalerna bara vill överlåtas. Jag har sett Gud handla på nära håll. Han gör vad honom täckes! Jag är intagen av vad han förmår. Varje cell i min kropp ropar efter detta center. Ett evangelisationscenter för vår generation! Det är likt ett havandeskap. Det fyller mig med tro och hopp.

Äran till Gud!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln