_DSC9211-2.Mobilen

Hur blir man frälst?

Människor hör av sig av olika skäl. För sin själ. Människor vill veta hur man blir frälst.

Min käre vän! Det är det lättaste av instruktioner. Öppna ditt hjärtat för Jesus! Om du tror på Jesus, vilket du gör om du vänder dig till honom, då hör han dig i bön. 

Vad behöver man veta om Jesus för att bli frälst - frälst som betyder att man blir räddad inför evigheten? Ja, man bör veta att Jesus kom för vår synd skull. Att han dog för att köpa oss tillbaka med sitt blod åt Gud. Blodet som har en central roll i mänskligt liv. Den kunskapen har de flesta.

Om du tror att Gud sände Jesus och att han uppväckte Jesus från det döda, då har du så mycket du behöver veta rent kunskapsmässigt för att överlämna dig till honom. Ditt liv som bara du känner får du då överlämna till Jesus med allt vad det innehåller av bra och dåliga saker. Han tar emot dig och föder ditt inre på nytt och ger dig sin frid.

Viska Jesus namn. Tacka Jesus att han tar emot dig! Säg bara Jesus, ta hand om mig. Lös mig, tack att du renar mig. Då ska du vara frälst säger bibeln. "Genom hjärtats tro blir man rätt färdig och genom munnens bekännelse " , som det står i en gammal bibelöversättning, så blir man frälst! Romarbrevet 10:10.

Min egen erfarenhet är att när jag säger Jesus och samtidigt vet att han hör mig, då möter han mig i mitt inre. Då strömmar tårarna från min kind. Man blir rörd av hans kärlek, fastän man inte ser honom.

"Den som tror och bliver döpt, han ska vara frälst!" Markus 16:16

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln