_DSC9211-2.Mobilen

Suicidala barn kommer att öka drastiskt

- Mina vänner!

Vi står inför
en fasansfull tid. Och det handlar inte om covid. De dagarna jag tänker på ligger alldeles, alldeles inpå och kommer att eskalera inom fem till tio år. Vi kommer att få se en flodvåg av suicidala barn och unga. Ja, jag ser det så tydligt likt en tsunami komma. Hur kan jag veta det? Det handlar om sådd och skörd och om vårt kulturliv. Svåra identitetskriser som kryper allt längre ner i åldrarna. Det handlar om identitetskriser så djupt förankrade i de unga att barn och ungdom inte längre finner någon annan utväg. Och de kommer att stå oskyddade! Gode Gud! 

Jag vill inte skriva mer om detta just nu. Men vi står inför verkligt svåra tider. Du kommer att få se det.

Gå i bön inför Gud! Guds folk måste vakna upp! Den kristna församlingen måste också komma tillsammans igen, för det kommer att bli dagar med innehåll vi aldrig kunnat mardrömma om och de unga står här helt utan skydd och värn. Människorna kommer att behöva församlingens hjälp.

Vi går in i en helt ny tid.

- Gode Gud!

 

Etiketter: förförelse

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

  • Anita » Traktatmissionen!:  ”Thommy,jag sänder många Krya på dig hälsningar och ber att Gud ger dig kraft och..”

Bloggarkiv

Etikettmoln