_DSC9211-2.Mobilen

Fler bönedukar skickas ut

Denna vecka har två bönedukar sänds ut, en till Älmhult och en till Umeå. Jag är väldigt förtegen med vad jag skriver om dessa inmejlade bönämnen. De förblir i allt ett bönämne mellan den behövande, mig och Herren. 

Men såpass kan jag berätta att från skilda håll kommer förfrågan om att få hjälp i bön. Det är ett stort förtroende och en verklig uppgift att vara med och bära andras bördor. Det är inte duken som helar, men det är ett trossteg hos den som ber om förbön på detta sätt. Vi kan ju inte på grund av distanser lägga händerna på den sjuke utan får ta bruk av bönedukar. Så har skett många gånger genom historien och Herren har gripit in. Herren skall möta behovets barn!

Nu får jag beställa nya dukar. Och ni ska veta ni som får bönedukarna att jag skriver upp er i min bok, en bönebok, så att jag minns er. Boken minns er var och en och ni är inte glömda. Jag tar heller inte betalt för dessa dukar. 


Hos Herren är makten!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln