_DSC9211-2.Mobilen

Tillbaka på bloggen

Efter två veckors dagligt arbete med att etablera en ny blogg på en annan domän så har jag nu återvänt till min gamla plats. Den gamla var bättre. Och vilken tur att sidan inte var raderad av det gamla webbhotellet. Det är också flera som gett till uttryck att de tidigare texterna ville fortleva på nätet. Nu kan de göra det också.

Dessutom kommer bloggen om några veckor att vidlådas en kryptering så att sidan inte hamnar i mejlboxens papperskorg, för att den enligt Google anses vara en osäker plats eller domän. Det gör att fler kommer att hitta till min sida också. Så det blev ändå en slags uppgradering och uppväxling denna gång.

Jag vill samtidigt passa på att uppmuntra dig - du kristne, att bruka din gåva, gåvan du fått av Gud. Det är lätt att förlägga allt på de som fått "fem pund" eller "tre pund" i tro att "den enda gåvan" är så liten och obetydlig så jag lika gärna kan gräva ner den istället. De finns alltid de som är bättre på allting. Men det är inte där fokuset ligger i Guds rike. Du har en gåva från Gud. Den kan bara du bruka.

Skatten eller gåvan har vi i lerkärl, står det i skriften. Det är bräckligt. Men Herren skall lägga sin välsignelse därtill.

Så kan näten åter bli överfulla av fisk.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln