_DSC7559Thommy4.MOBIL

Bangkok.

Imorgon aker vi till Bangkok. Vi kom tydligen ivag i ratt tid till Thailand. Inte minst med tanke pa mannen jag bloggade om i min forra text. Vi fick idag det ater bekraftat att han dog natten efter att han fick hora om Jesus. Det ar en stor sak for mig. Och for honom.

 

Jag hann ta en bild pa mannen som jag kommer att publicera pa min hemsida. Idag stod bara nagra laskedrycker kvar pa platsen dar han holl till. Det far Buddha ta hand om. Sa gor man ju har enligt deras tro...

 

Har har vi annars njutit av bade 32 och 35 grader celcius. Plus alltsa! Hemma verkar det samre stallt med varmen. Solbrannan varmer har sa fint.

 

BBC news rapporterar att Kina och Ryssland lagger in sitt veto i FN mot en Syrien resolution. Det var vantat ur alla aspekter. Inte minst med tanke pa Jesaja ord om att Damaskus skall bli en ruinhog. Den andra nyheten har borta ar Irans hotfullhet i hela mellanostern regionen. Israel ar hotat. Igen.

 

Pa aterhorande!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berno » Greta Thunberg:  ”Tack för en text med fokus. Oavsett vem som är budbäraren, i det här fallet en u..”

  • Yngve Stenfelt » Där åkte också bänkarna ut...:  ”Ja de gamla brunnarna har fortfarande det friska , levande vattnet medan nutide..”

  • Ulla » Greta Thunberg:  ”Så sant, så sant..Gud välsigne dig!”

  • Peder » Greta Thunberg:  ”Jag säger som din pappa, Tommy, ”du är säker du” Guds ord är väldigt starkt, tac..”

  • Astrid » Greta Thunberg:  ”Det går inte att undgå att tanken går tillbaka till till roparrörelsen. Men dom ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln